Komunikat Dotyczący Wpłat Za Obiad 2023 / 2024

Szanowni Rodzice, Uprzejmie informujemy, iż wpłat za obiady dokonujemy wyłącznie przelewem na rachunek bankowy szkoły nr konta:

Szkoła Podstawowa Nr 1
ul. Kościelna 1
72 1020 1332 0000 1602 0330 6305

W tytule płatności należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę do której uczęszcza oraz miesiąc za, który dokonywana jest wpłata.

W przypadku nieobecności ucznia odliczeniu podlegają minimum 3 dni ciągłej nieobecności, którą należy zgłosić do sekretariatu szkoły (tel. 86 275 2008) na co najmniej dzień wcześniej do godziny 9:00.

KOSZT OBIADU W MIESIĄCU CZERWCU 2024 r.

Ilość dni obiadowych – 13 dni

Cena obiadu – 5,00 zł

Do zapłaty – 65,00 zł

Obiady w miesiącu czerwcu będą wydawane od dnia 04.06.2024 r. (wtorek).

Rodziców , których dzieci jadą na wycieczkę szkolną prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny z sekretariatem szkoły w celu ustalenia kwoty do zapłaty.

Termin wpłaty za czerwiec – od 20 maja do 31 maja 2024 r.   

 

JADŁOSPIS DEKADOWY WIOSENNO - LETNI 03.04.2024 r.

DZIEŃ 1

ZUPA KOPERKOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM
PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM, MAKARON

SAŁATA ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT

DZIEŃ 2

ZUPA OWOCOWA Z MAKARONEM
KOTLET SCHABOWY , ZIEMNIAKI

MIZERIA Z OGÓRKA ZE ŚMIETANĄ

DZIEŃ 3

ZUPA JARZYNOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM

MAKARON Z TWAROGIEM, ŚMIETANĄ I TRUSKAWKAMI

KOMPOT

DZIEŃ 4

KRUPNIK Z KASZĄ NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM

KARTACZE Z MIĘSEM WIEPRZOWYM

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

KOMPOT

DZIEŃ 5

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM
RYBA PIECZONA, ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, PAPRYKI I OGÓRKA

KOMPOT

DZIEŃ 6

ZUPA PIECZARKOWA  NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM

MAKARON Z MIĘSEM MIELONYM W SOSIE POMIDOROWYM

SAŁATA Z RZODKIEWKĄ I SZCZYPIOREM ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT

 

DZIEŃ 7

ROSÓŁ Z MAKARONEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM
POTRAWKA Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ ZE SZCZYPIORKIEM

KOMPOT

DZIEŃ 8

ZUPA FASOLOWA LUB GROCHOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM

PIEROGI LENIWE

OWOC SEZONOWY

DZIEŃ 9

ZUPA OGÓRKOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM

GULASZ WIEPRZOWY, KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z MARCHWI, JABŁKA I PORA

KOMPOT

DZIEŃ 10

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM
KOTLET RYBNY , ZIEMNIAKI

SURÓWKA ZE ŚWIEŻEJ KAPUSTY, MARCHWI I JABŁKA

KOMPOT