Komunikat Dotyczący Wpłat Za Obiad 2024 / 2025

Szanowni Rodzice,

Uprzejmie informujemy, iż od października 2024 r. nie obowiązują karteczki na obiady.

Po opłaceniu – w terminie należnej kwoty, uczeń zgłasza się bezpośrednio do stołówki szkolnej i zgodnie z aktualną listą wpłat dzieci otrzymają posiłki.

Informujemy, iż wpłat za obiady dokonujemy wyłącznie przelewem na rachunek bankowy szkoły, nr konta:

Szkoła Podstawowa Nr 1

  1. Kościelna 1

72 1020 1332 0000 1602 0330 6305

            W tytule płatności należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę do której uczęszcza oraz miesiąc za, który dokonywana jest wpłata.

W przypadku nieobecności ucznia odliczeniu podlegają minimum 3 dni ciągłej nieobecności, którą należy zgłosić do sekretariatu szkoły lub do intendentki (tel. 86 275 2008) na co najmniej dzień wcześniej do godziny 9:00.

KOSZT OBIADU w październiku 2024 r.

Ilość dni obiadowych – 22 dni

Cena obiadu – 5,00 zł

Do zapłaty – 110,00 zł

Termin wpłaty za październik – od 20.09.2024 do 27.09.2024 r.   

Rodziców , których dzieci jadą na wycieczkę szkolną prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny z sekretariatem szkoły w celu ustalenia kwoty do zapłaty.


JADŁOSPIS DEKADOWY JESIENNO – ZIMOWY

DZIEŃ 1

ZUPA KALAFIOROWA  NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
ZAPIEKANKA WŁOSKA Z MAKARONEM I MIĘSEM MIELONYM,
SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ ZE SZCZYPIORKIEM,

 

KOMPOT

DZIEŃ 2

ROSÓŁ Z MAKARONEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,

KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI,

MARCHEWKA DUSZONA,

 

KOMPOT

DZIEŃ 3

ZUPA OGÓRKOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,

MAKARON Z BIAŁYM SEREM I TRUSKAWKAMI,

 

KOMPOT

DZIEŃ 4

BIAŁY BARSZCZ Z ZIEMNIAKAMI  NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
GULASZ WIEPRZOWY, KASZA JĘCZMIENNA,

BURACZKI Z JABŁKIEM,

 

KOMPOT

DZIEŃ 5

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
RYBA PIECZONA , ZIEMNIAKI,

SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY

 

KOMPOT

DZIEŃ 6

ZUPA PIECZARKOWA  NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,

KOTLET  MIELONY, PĘCZAK Z ZIELONYM GROSZKIEM,

SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA

 

KOMPOT

 

DZIEŃ 7

ZUPA OWOCOWA Z MAKARONEM,
GOŁĄBKI Z MIĘSA I RYŻU , ZIEMNIAKI ,

 

OWOC SEZONOWY

DZIEŃ 8

ZUPA FASOLOWA LUB GROCHOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,

NALEŚNIKI Z SEREM I MUSEM TRUSKAWKOWYM,

 

KOMPOT

DZIEŃ 9

ZUPA ZIEMNIACZANA Z PORAMI NA WYWARZW MIĘSNO-WARZYWNYM,

KURCZAK W SOSIE PIECZARKOWO-PAPRYKOWYM, RYŻ,

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY,

 

KOMPOT

DZIEŃ 10

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,

KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI,

SURÓWKA ZE ŚWIEŻEJ KAPUSTY Z MARCHWIĄ I JABŁKIEM,

KOMPOT