Komunikat Dotyczący Wpłat Za Obiad 2024 / 2025
Szanowni Rodzice,
Uprzejmie informujemy, iż od października 2024 r. nie obowiązują karteczki na obiady.
Po opłaceniu – w terminie należnej kwoty, uczeń zgłasza się bezpośrednio do stołówki szkolnej i zgodnie z aktualną listą wpłat dzieci otrzymają posiłki.
Informujemy, iż wpłat za obiady dokonujemy wyłącznie przelewem na rachunek bankowy szkoły, nr konta:
Szkoła Podstawowa Nr 1
- Kościelna 1
72 1020 1332 0000 1602 0330 6305
W tytule płatności należy podać imię i nazwisko dziecka, klasę do której uczęszcza oraz miesiąc za, który dokonywana jest wpłata.
W przypadku nieobecności ucznia odliczeniu podlegają minimum 3 dni ciągłej nieobecności, którą należy zgłosić do sekretariatu szkoły lub do intendentki (tel. 86 275 2008) na co najmniej dzień wcześniej do godziny 9:00.
KOSZT OBIADU w październiku 2024 r.
Ilość dni obiadowych – 22 dni
Cena obiadu – 5,00 zł
Do zapłaty – 110,00 zł
Termin wpłaty za październik – od 20.09.2024 do 27.09.2024 r.
Rodziców , których dzieci jadą na wycieczkę szkolną prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny z sekretariatem szkoły w celu ustalenia kwoty do zapłaty.
JADŁOSPIS DEKADOWY JESIENNO – ZIMOWY
DZIEŃ 1
ZUPA KALAFIOROWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
ZAPIEKANKA WŁOSKA Z MAKARONEM I MIĘSEM MIELONYM,
SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ ZE SZCZYPIORKIEM,
KOMPOT
DZIEŃ 2
ROSÓŁ Z MAKARONEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI,
MARCHEWKA DUSZONA,
KOMPOT
DZIEŃ 3
ZUPA OGÓRKOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
MAKARON Z BIAŁYM SEREM I TRUSKAWKAMI,
KOMPOT
DZIEŃ 4
BIAŁY BARSZCZ Z ZIEMNIAKAMI NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
GULASZ WIEPRZOWY, KASZA JĘCZMIENNA,
BURACZKI Z JABŁKIEM,
KOMPOT
DZIEŃ 5
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
RYBA PIECZONA , ZIEMNIAKI,
SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY
KOMPOT
DZIEŃ 6
ZUPA PIECZARKOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
KOTLET MIELONY, PĘCZAK Z ZIELONYM GROSZKIEM,
SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA
KOMPOT
DZIEŃ 7
ZUPA OWOCOWA Z MAKARONEM,
GOŁĄBKI Z MIĘSA I RYŻU , ZIEMNIAKI ,
OWOC SEZONOWY
DZIEŃ 8
ZUPA FASOLOWA LUB GROCHOWA NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
NALEŚNIKI Z SEREM I MUSEM TRUSKAWKOWYM,
KOMPOT
DZIEŃ 9
ZUPA ZIEMNIACZANA Z PORAMI NA WYWARZW MIĘSNO-WARZYWNYM,
KURCZAK W SOSIE PIECZARKOWO-PAPRYKOWYM, RYŻ,
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY,
KOMPOT
DZIEŃ 10
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM
NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM,
KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI,
SURÓWKA ZE ŚWIEŻEJ KAPUSTY Z
MARCHWIĄ I JABŁKIEM,
KOMPOT